Over UitWaardig

Waardevolle Uitvaartzorg

UitWaardig informeert u over alles wat speelt rondom uitvaarten en afscheid nemen. tevens kan ze zorgen voor de begeleiding van een uitvaart. UitWaardig heeft bewust gekozen voor de stichtingsvorm. Ieder bestuurslid draagt zijn kennis en ervaring bij. Wij benadrukken ook dat we onafhankelijk zijn van leveranciers, en werken zonder winstoogmerk.

Jeroen Uhl is uw aanspreekpunt. Daarbij werkt hij samen met collega-uitvaartverzorgers uit de regio. Jeroen heeft al jarenlange ervaring bij een landelijke uitvaartonderneming. Samen ondersteunen zij u in de voorbereiding van een uitvaart, tijdens en na de uitvaart.

Gevoel voor uitvaarten

Wij hebben gevoel voor uitvaarten. Ieder van ons heeft zijn eigen persoonlijke ervaring met het overlijden van een dierbare. Dat heeft ons gevormd en nog steeds verrijkt iedere ervaring ons leven. Met die ervaring gaan wij integer om met emotionele momenten tijdens -vaak intieme- gesprekken en de uitvaart.

Aandacht voor details

Samen met u kijken wij zorgvuldig naar die details die het doen. Dit is belangrijk, want hiermee wordt uw uitvaart dat unieke onvervangbare moment. Zo groeit er een mooi afscheid vol met herinneringen die gekoesterd mogen worden.

Dicht bij huis

We hebben allemaal een binding met deze streek. Van huis uit, of vanuit het sociale netwerk en belangstelling. Daar vullen we elkaar op aan. We proberen die nabije binding ook mee te laten wegen in de gesprekken die we hebben en de keuzes die we voorstellen. Mogen we zo de nabestaanden iets vertrouwds meegeven. Vanuit ’t hart.

Bestuur Stichting Uitwaardig

Jeroen Uhl
(Uitvaartverzorger)

Marco Hendriks

Jeroen van Gaasbeek

De sleutel tot een mooi afscheid

In “Laat je niet kisten door de commercie” benadrukt Marieke Henselmans dat de keuze van de uitvaartverzorger de sleutel is tot een mooi afscheid. En natuurlijk kun je altijd kiezen om een deel van de uitvaart zelf te organiseren. Hoe dan ook, zegt de auteur, een kleine lokale uitvaartondernemer waar je goede verhalen over hoort, waarmee het klikt, is de beste koop. En, dat zijn wij hartgrondig met haar eens.

Wat mag u verwachten

De Borculoer Jeroen Uhl aan het woord: “In het centrum, de kerk, op de markt, tijdens het sporten, nog regelmatig kom ik nabestaanden tegen. Dan vertellen ze ook over de uitvaart die ik in de afgelopen jaren voor hen heb mogen verzorgen. Fijn om die mooie herinneringen te delen. Aan de nazorg schenk ik veel aandacht. In een hechte gemeenschap waar je elkaar vaak tegenkomt, is dat vertrouwd.

Wat mag u verwachten? Een zorgzaam afscheid door persoonlijke en oprechte gesprekken, met zorgvuldige afspraken als houvast.