Over UitWaardig

UitWaardig, inzicht in uitvaarten

UitWaardig is opgericht om informatie rondom uitvaarten te bundelen. Deze informatie stellen wij vervolgens breed beschikbaar. Dit gebeurt in eerste instantie, laagdrempelig tijdens de Inloopochtend: een spreekuur voor vragen, gedachten en inspiratie.

Gevoel voor uitvaarten

UitWaardig heeft gevoel voor uitvaarten. Wij gaan integer om met zowel de organisatorische als emotionele momenten tijdens (het regelen van) de uitvaart.

Het begin

Aanleiding voor de oprichting was een veelgehoorde roep van nabestaanden en zelfs leveranciers. Zij stelden dat er in de informatievoorziening rondom uitvaarten nogal eens ruis optreedt. Dit heeft dan zijn weerslag op de regeling en uitvoering van de uitvaart.

Aandacht voor detail

We kijken zorgvuldig naar de details. Deze zijn belangrijk want hiermee wordt de uitvaart persoonlijk en uniek. Zo groeit er een mooie uitvaart vol met herinneringen die gekoesterd mogen worden.

Bestuur Stichting Uitwaardig

Jeroen Uhl
Zicht op uitvaarten
(NaVU-gecertificeerd)

T 06 – 36254438
E info@uitwaardig.nl

Marco Hendriks
Zicht op de regio

E m.hendriks66@kpnplanet.nl

Jeroen van Gaasbeek
Zicht op verzekeringen

T 0545–271515
E jeroen@lagendijkadvies.nl

Laat je niet kisten

Onze drijfveer wordt mooi verwoord in dit citaat.

“De ervaringsverhalen laten zien dat er geen verband is tussen de pracht en de prijs. De goede ervaringen zijn inspirerend, de slechte leerzaam. Door gebrek aan kennis en voorbereiding vallen we bij een sterfgeval blind van verdriet in de armen van de commercie. Terwijl …. verzekeraars en uitvaartondernemers soms bedenkelijk ver gaan in de strijd om een hogere omzet. “

– uit ‘Laat je niet kisten door de commercie’, M. Henselmans, Uitg Genoeg Oss, 2017

Ons streven blijft altijd:

Een mooi en teder afscheid verdraagt geen misverstand en onduidelijkheid. En een uitvaart mag nooit tot winstbejag leiden.