Onze werkwijze

U komt niet voor verrassingen

Na het eerste gesprek krijgt u een begroting; u tekent voor ontvangst. We bevestigen onze afspraken met een opdrachtbevestiging. Afwijkingen van de begroting nemen we snel met u door. De begroting is de basis voor de eindfactuur.

Wanneer we op uurbasis werken dan krijgt u een inschatting van het aantal uren. Wij vragen hierop uw akkoord. U kunt altijd de tussenstand opvragen.

U krijgt alle ruimte

Uw wensen koesteren wij. Daarom mag u altijd aangeven wat u zelf wilt doen, ook als wij de uitvaart regelen. Graag zelfs, het is immers uw afscheid. Vaak blijkt dat het helpt in het rouwproces als men zelf zaken oppakt. Wij laten u de mogelijkheden zien.

Een beperkt budget

Ook dan kunt u vertrouwen op een unieke uitvaart. We bespreken samen de mogelijkheden. We kijken waar we kunnen besparen. Soms blijkt -na wat zoeken- dat er goedkopere alternatieven beschikbaar zijn. Waarom dan niet? We gaan door tot u tevreden bent.

Bescherming

Uw afscheid vraagt onze grote betrokkenheid. Die krijgt u ook. We beschermen u in de kwetsbare momenten. Zo streven wij naar een betekenisvolle bijdrage aan het afscheid van uw dierbare.

Als de kou van verdriet u grijpt, krijgt u van ons een warme hand

Service: wij bestellen voor u

Via UitWaardig kunt u bestellingen doen, bv een kist, drukwerk, rouwauto of verzorging/koeling. Het is namelijk niet altijd mogelijk om rechtstreeks bij een leverancier te bestellen. Als wij voor u inkopen, werken wij zonder marge of provisie naar u toe. En wij zijn niet -zoals grote uitvaartondernemers- gebonden aan een leverancier. Dus u krijgt keuzevrijheid met een groter aanbod.

Vast aan een uitvaartverzekering?

Wellicht heeft u een uitvaartverzekering. Veel uitvaartverzekeraars regelen ook de uitvaart. In hun polisvoorwaarde leest u daar meer over. Zodra u hen belt, gaan zij meteen zaken regelen. Dan zit u ‘aan hen vast’  Wilt u dat, juist als u zelf wilt regelen. Wanneer u nog even wacht met bellen, gunt u zichzelf meer keuzevrijheid.

Tip

Wij hebben ervaring met uitvaartverzekeraars. U kunt ons vragen om eens naar de polisvoorwaarden te kijken. Dat kan ook voordat u de verzekeraar belt. Daarna kunt u alsnog afwegen welke keuzes u maakt ten aanzien van het regelen van de uitvaart.