Onze werkwijze

U wilt gewoon wat informatie

Loop dan eens binnen op de Inloopochtend. Of u kunt contact opnemen per mail / telefoon. Wij helpen u op weg.

U wilt een gesprek

Bel ons gerust voor een gesprek over uw vragen, uitvaartwensen, kosten (en besparingen) of een uitvaartplan.

U regelt zelf de uitvaart

U kunt met ons bellen, op elk moment tijdens het regelen van de uitvaart. We maken dan zo snel mogelijk een afspraak. Wanneer een overlijden nog niet heeft plaatsgevonden mag u ons ook bellen. Dan maken we samen alvast een uitvaartplan.

U laat de uitvaartverzorger regelen

U wilt graag dat wij bij een gesprekken met de uitvaartverzorger aanwezig zijn. Wij komen dan bij u. Wilt u dat wij samen eerst voorbespreken, dan belt u ons voorafgaand aan uw contact met de verzekeraar of uitvaartverzorger.

Wij geven u de warme hand als de kou van verdriet om zich heen grijpt

Service: wij bestellen voor u

Via UitWaardig kunt u bestellingen doen, bv een kist, drukwerk, rouwauto of verzorging/koeling. Dat is onze service, wanneer u niet rechtstreeks bij een leverancier kan kopen. Wij werken zonder marge op de inkoop. En wij zijn niet gebonden aan een leverancier met beperkt aanbod. Dus grote keuzevrijheid. Het overwegen waard, ook als de uitvaartverzorger regelt.

TIP

U kunt ons bellen vóórdat u de verzekering of uitvaartverzorger belt. Dan bespreken we in vertrouwde familiekring de wensen. En we nemen alvast praktische zaken en stappen door.